Najnovšie recenzie zo sekcie Prístroje na čistenie pleti
- multifunkčné použítie
- vzhľadom ku konkurencii, dobrá cenová kategória
- kompaktné rozmery
- príjemné nádstavce
- oceňujem farebné prevedenie a kompaktné rozmery
- super značka, mám od nich hneď niekoľko výrobkov
- bezproblémové používanie
- veľmi ľahko sa zariadenie aj čistí
Hľadala som nejaké doplnkové riešenie na cesty pre moju skincare a táto vecička je super. Keď niekam cestujete, ľahko zbalíte a postará sa o dôkladne čistú pleť.
Odkedy používam tento produkt, nemám vôbec problémy s pleťou. Top darček aj na Vianoce... sestra bude mať dúfam radosť.
Ok
nemam žiadne výhrady, teda okrem stále otvárajúceho sa krytu na konektor, tipujem že jedného dňa ho odtrhnem :) Ale inak funkcia špachtle je bezchybná. (moja prvá) tak neviem či sú aj lepšie alebo horšie
- Pleť je po použití jemná a vyčistená
Eta ultrazvuková špachtľa je už moja druhá a je lepšia, má viac funkcií, je praktická, jednoduchá s intuitívnym ovládaním.
Etu som si vybrala kvôli funkciám, ktoré mala, kvôli značke a dobrej cene. Tento produkt je vhodný pre ženy, ktoré nemajú čas na časté návštevy kozmetičky. Hodí sa na čistenie aj osvieženie pleti. Funguje tak ako som očakávala. Návod na použitie by mohol byť jasnejší - ako si nastaviť prístroj na čistenie a ako na zapracovávanie kozmetických prípravkov.
Rowenta Radiance Booster LV4020F0
Registrovaný používateľ
Pridané: 30. novembra 2022
(naposledy upravené 30. novembra 2022)
- Pekný dizajn
- Za pár dni používania -viditelna zmena.
- NIC...
S vyrobkom je žena veľmi spokojná.
- Výborný produkt na čistenie pleti, už po dvoch dňoch som mala lepší pocit
Používám každý den ráno aj večer, plet je v lepšom stave, s inym cistiacim kartackom porovnání nemám, ale som spokojna. Kupovane znovu aj ako darcek.
- super značka, mám od nich veľa produktov
- obojstranné použitie
- púzdro
- praktický pomocník pre každé dievča
Dostala som produkt ako darček od mamky, ktorá je zároveň kozmetička a vyzná sa v tom čo je vhodné pre moju pleť. Bezproblémové používanie, ľahučké zariadenie aj do malej kozmetickej taštičky a vidím zlepšenia na stave pleti.
- za tú cenu sa skutočne oplatí
- lepšie čistenie pleti a konečne nemám tak rozšírené póry a čierne bodky
- dobré aj ako prevencia voči vráskam
- veľmi rýchlo a dôkladne odstraňuje makeup a všetky nečistoty z pleti
- vhodné pre všetky typy pleti
- prednastavený časovač
- fakt odstraňuje čierne bodky
- pleť je oveľa lepšia a bez nedokonalostí
- dôležité je však pravidelné používanie a zlepšenia sú isté
- ľahká manipulácia
- super ľahké na prenos.. ideál na cestovanie
- super značka
- veľmi ľahké používanie a údžba produktu
Najlepší produkt na čistenie čo som mala možnosť skúsiť. Myslím, že sa vyrovná drahším značkám a výsledky sa dostavia. Na používaní je všetko ok, bez problémov .
- 360stupňov rotácie nádstavca
- ideálny produkt na cesty
- kompaktné rozmery
- pekné farebné prevedenie
- cenovo výhodné riešenie.. oplatí sa viac investovať ako navštevovať furt kozmetičku na čistenie pleti
- cestovné púzdro
- rôzne hlavice
- jednoduchý manuál
Zobrazujem 161 - 180 zo 307 recenzií « Predchádzajúci 1...7 8 [ 9 ] 10 11...16 Ďalšie »